Mølleparken er en av de største parkene i Aalborg, og det er fantastisk utsikt fra vestenden av parken

Mølleparken - friområdet ved Aalborgs tak

Besøkende slapper av, eller trener

Blandingen mellom beplantet park og mer eller mindre viltvoksende skog gjør Mølleparken til et friområdet som passer de fleste. Og så er da også parken godt besøkt av de som ønsker å ta en piknik i det fri, gå spaserturer eller trene litt i fine omgivelser.

Fra den vestre delen av Mølleparken er det super utsikt over store deler av Aalborg og ut over Limfjorden. Denne delen av parken er beplantet, og det er litt helling slik at det blir litt mer liv i parkens utforming. Den sørlige delen av parken som vender mot Aalborg Zoo er delvis beplantet, men har også innslag av frittvoksende skog.

Det er beplantede elementer i klassisk stil, blant viltvoksende skog

Det er små beplantede oaser mellom viltvoksende skog

Utsikt fra Aalborgtårnet og vilt dyreliv i Aalborg Zoo

Den østre delen av parken er i all hovedsak "frittvoksende" skog, med et godt stisystem. Men det er også innslag av symetrisk parkbeplanting i klassisk stil. Det er kort vei over til Aalborgtårnet, som er perfekt hvis dere ønsker utsikt over Aalborg og omlandet. Det er cafeteria i toppen av tårnet, slik at lunsjen kan spises i luftige omgivelser...

Og som nevnt over ligger Aalborg Zoo kloss inntil Mølleparken. Zooen byr på eksotiske skapninger fra alle verdenshjørner, og har noen fantastiske rovdyrsområder.

Ferge til Danmark - fergen seiler mellom Oslo og Frederikshavn

Ferge til Frederikshavn

Reis med ferge fra Oslo til Frederikshavn. Hyggelig reise med gode venner - kort vei til Aalborg

Bestill billetter

Flere gode hoteller, tett på attraksjonene

Hotell i Aalborg

Finn ditt hotell i Aalborg - Velg et sentrumshotell, så er alle attraksjoner i nærheten

Bestill hotell i Aalborg

 

Dere finner Mølleparken i Mølleparkvej 62, 9000 Aalborg. Parken er åpen døgnet rundt, men det er normalt å anse åpningstiden til parker som "mellom soloppgang og solnedgang".

 

© 2020 Opplev Aalborg