Opplev også: København | Frederikshavn | Hirtshals |

 
Man kan velge mellom et enormt antall ferger når man skal reise til Aalborg - her vises ruten Oslo Frederikshavn

Reise med ferge til Aalborg

Nå går det riktignok ikke noen fergeruter direkte til Aalborg, men fergebyene Hirtshals og Frederikshavn er begge innenfor akseptabel kjøreavstand. (Det tar ca 45 minutter med bil fra begge steder.) - Fra Norge kan man ta ferge fra følgende byer: Oslo, Langesund, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Bergen.

Nedenfor gir vi en kjapp presentasjon av fergerutene som går mellom de forskjellige byene i Norge og Danmark.

Oslo - Frederikshavn

Denne ruten drives som en tradisjonell danskebåt, med seiling ned til Danmark på kvelds- og nattetid. Om bord i fergen kan man spise godt, bli underholdt, nyte et spa-besøk eller hygge seg i skipets mange barer/serveringssteder. Det er stort sprang i lugarene, fra de helt enkle med en køyeseng til lugarer som minner mer om hotellværelser med god standard.

Hjemturen fra Frederikshavn til Oslo foregår på dagtid.

Bestill billett eller få mer informasjon

Langesund - Hirtshals

Mellom Langesund i Norge og Hirtshals i Danmark går det ferge på ettermiddagen og kvelden. Fergen har fire forskjellige spisesteder med variert meny og profil. Turen over til Hirtshals tar i overkant av fem timer, og kan kortes ned ved å leie en lugar for å sove, nyte av den varierte underholdningen - eller gå shop amok i fergens taxfree-butikk.

Returen går på dagtid.

Kristiansand - Hirtsals

Fergene som seiler mellom Kristiansand og Hirtshals har lik profil. Rask overfart og mulighet for mat i buffet-restaurant eller cafe. Det er tax-free butikk om bord i fergene, men det er ikke noen underholdning da overfarten kun tar henholdsvis 2 timer og 15 minutter og 3 timer og 15 minutter. I høysesongen går det ferger fra tidlig morgen til sent på kveld.

Bergen - Stavanger - Hirtshals

Fergene mellom vestlandsbyene Bergen og Stavanger og Hirtshals i Danmark satser på cruisetrafikk. Lugarer i alle klasser - fra enkle rom til mer luksuriøse lugarer. Spisestedene om bord i fergen er på mange måter like spisemulighetene. Fra enkel kioskmat, til cafe eller buffet-restaurant, og opp til a la carte meny. Variert underholdning om bord, og tilbudshunder kan se frem til en tur i tax-free butikken.

Larvik - Hirtshals

I likhet med fergen mellom Kristiansans og Hirtshals, er også fergen mellom Larvik og Hirtshals bygget for rask overfart i komfortable omgivelser. Overfarten tar 3 timer og 45 minutter.

Ferger Norge-Danmark

Denne oversikten er som nevnt kun en kjapp presentasjon av de forskjellige fergerutene og båtene som seiler de gitte strekningene. Ønsker dere mer utførlig informasjon, kan dere følge lenken til vårt søsternettsted TaFerge.com - der gis det mer dyptgående informasjon om hver enkelt fergestrekning og tilbudet om bord i fergene. Ferge Norge - Danmark

 

© 2020 Opplev Aalborg